Lena Holmgren missar inte Gôrslitet

LenaKorVi är mycket glada att kunna meddela att Lena Holmgren, PRO och tävlande för arrangörsföreningen I2 IF Triathlon, kommer att delta på Gôrslitet!

Lena som egentligen tävlar på längre distanser ligger för närvarande i  en tung träningsperiod inför höstens långdistanstävlingar där den första  är Ironman Vichy i slutet av Augusti. Beroende på hur sliten kroppen är i slutet av veckan så bestämmer hon om det blir sprint eller olympisk distans.  

"Jag ser tävlingen som ett kul men viktigt kvalitetspass i min träning. Gôrslitet är en mycket fin och gemytlig tävling som det skulle kännas  oerhört trist att missa."

Lena har ställt sig på startlinjen i Gôrslitet varje år sedan nystarten 2014. Förra året tog hon hem segern över olympisk distans i suverän stil och gjorde detsamma i Karlstad Triathlons medeldistans för en vecka sedan. Vi får vänta och se vilken distans det blir för henne i Gôrslitet i år, men det vi vet med säkerhet är att hon oavsett kommer att göra en bra tid och placera sig bra även om de längre distanserna är hennes fokus.

Så missa inte att mäta dig med Lena genom att deltaga eller bara kom och titta för att heja fram Lena och alla andra deltagare.

Sedan tidigare är ju även arrangörsföreningens andra PRO Karl-Johan Danielsson klar för deltagande.