Karl-Johan Danielsson kör Gôrslitet

Facebook noteheader NuMedKJ

KJÄntligen är det dags för Karl-Johan “KJ” Danielsson, en av I2 IF tillika arrangörsföreningens två proffstriathleter, att för första gången ställa upp på startlinjen i Gôrslitet. Tidigare år har datumet för Gôrslitet inte passat in i KJs tävlingsschema men i år fanns chansen och då var det självklart för honom att ställa upp!

KJ genomförde precis i helgen den tävling han satsat mest på under året, Ironman Bolton UK, där han slutade på en mycket stark 4:e plats efter att ha simmat 3860m, cyklat 180km och avslutat med ett marathon på 42km och detta under 9 timmar. UK Bolton har en mycket tuff bana och KJ anser det vara hans bästa Ironman nånsin trots att det var 38 minuter över hans personbästa.

KJ kör olympisk distans i årets Gôrslitet och är såklart favorit till segern även om hans specialitet är ännu längre distanser.

Vi i föreningen tycker såklart att det är glädjande att äntligen se KJ på startlinjen i hemmaklubbens egen tävling och vi hoppas att många kommer och deltar eller hejar på KJ och alla andra deltagare.

All information om Gôrslitet hittar ni här på hemsida där det även finns alla möjligheter att anmäla sig för deltagande!